Tekstboks: Keglespil 2010

Torsdag                          Fredag                            Lørdag                      Søndag

zUMBAKeglespilGrisefestenzUMBAKeglespilGrisefesten

Torsdag                          Fredag                            Lørdag                      Søndag

Keglespillet ved Havnefesten er kommet for at blive. I år var der 32 deltagere med, og der var spænding lige til sidste kast. Jørgen Christiansen skulle have kegler for at sikre sig sejren, da Jakob Marqweiss i sidste runde scorede 11 point og bragte sig 1 point foran Jørgen Christiansen. Men Jørgen lod sig ikke ryste og scorede syv point. Jørgen havde været den mest stabile spiller igennem alle 12 runder og kun i 6. runde missede han et skud, der endte i ”pisrenden”. Efter første halvdel førte ellers Kenneth Madsen, Torrig med 65 point, men i 7. runde missede han i sidste forsøg og det gik helt galt i 8. runde, hvor begge skud endte i renden. Kenneth Madsen måtte derfor nøjes med en fjerde plads.  Henning Petersen endte på en 3. plads med 107 point. Hos damerne var Grethe Rasmussen den bedste med 99 point, dog kun tre point foran Karins 96 point. Kun 5 spillere nåede 100 point. Der var flotte præmier sponsoreret. Jørgen Christiansen vandt således et surround anlæg fra Dagli` Brugsen i Søllested til en værdi af 3500 kroner. Hos damerne gik førstepræmien, et gavekort på et sæt dæk til omkring et par tusinde kroner, til Grethe Rasmussen.  Kragenæs Skibsprovian-tering takker derfor alle for velvillig støtte og garantere at vi igen er på banen igen til næste år…….

Jørgen Christiansen fra Søllested løb med førstepræmien - et surround anlæg til 3.500 fra Dagli` Brugsen i Søllested. Jørgen var den mest stabile på dagen og måtte kun en gang i de 12 runder se et skud gå i pisrenden…...

Grethe Rasmussen blev nummer 1 hos damerne og vandt et sæt dæk fra Sakskøbing Dækcenter med 99 point…….

Jørgen Lund sneg sig lige akkurat ind på podiet med en syvende plads og dermed gevinst…...

Ældste deltager var 80-årige Frits…..

Vinderslaget, som Jørgen Christiansen fyrede af omkring kl. 15 lørdag eftermiddag…….

Rosinen i pølseenden var Freddy Hansen og som sådan endte han også, måske ikke sidst men langt fra sejren. Træner ellers hver onsdag…...

Rasmus Hansen har netop overrakt Jørgen Christiansen sin første præmie - et surround anlæg fra Kim Skytte i Dagli` Brugsen i Søllested…..

De syv bedste Herre spillere - Fra Venstre: Kenneth Madsen, Henning Petersen, Torben Påske, Jørgen Christiansen, Jakob Marqweiss, Eigil Rasmussen og Jørgen Lund…..

De tre bedste damespillere fra venstre: Grethe Rasmussen (1), Ingelise (3) og Karin (2)…...

Forside        Kontakt:       Nyheder            Hornfisk 2010                Havnefest 2010